LID WORDEN

Wat fijn dat u lid wilt worden van de Collieclub. Op deze website heeft u kunnen lezen waar wij voor staan en wat wij voor u kunnen betekenen. SHV “De Collieclub” bestaat meer dan 55 jaar. Wij organiseren onder andere lezingen, workshops, wandelingen, een clubdag en de Kampioens Club Match. Heeft vragen over uw hond? Dan bent u bij SHV “De Collieclub” aan het juiste adres.

SHV “De Collieclub” is lid van de Raad van Beheer (Houden van honden).

Uiteraard kunt U van de SHV “De Collieclub” verwachten dat zij zich houdt aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Klik op deze link voor de privacyverklaring van SHV “De Collieclub”.

De Collieclub brengt twee keer per jaar een nieuwsbrief uit met informatie over clubactiviteiten, bestuur- en/of Collienieuws en u krijgt vier maal per jaar het  Collieblad thuisgestuurd.

Procedure lidmaatschap
Als u zich aangemeld heeft en de contributie betaald, wordt u als aspirant-lid gepubliceerd in het Collieblad en/of nieuwsbrief. Hebben de leden na 14 dagen geen bezwaar aangetekend dan wordt in de eerstvolgende bestuursvergadering uw aspirant- lidmaatschap omgezet in een definitief lidmaatschap. Lees hier ‘De Statuten & Huishoudelijke Reglementen’ van SHV De Collieclub.

Vul hieronder zo veel mogelijk uw gegevens in: