Schotse Herdershonden Vereniging
Aan de leden van SHV “de Collieclub”

Algemene Leden Vergadering 2016

Beste leden,

Afgelopen week heeft SHV de Collieclub haar ALV gehouden.

Er waren 49 leden aanwezig, een opkomst waar het bestuur blij mee is. Niet alle geagendeerde voorstellen zijn aangenomen. De reden daarvan was voornamelijk dat het dan statutair problemen zou geven. Wel is het nieuwe bestuur gekozen. De heer Jan Zwier had zijn kandidatuur teruggetrokken. Het bestuur is als volgt samengesteld: Roel van Veen-Keur, voorzitter : Andrea de Groot, secretaris : Bianca de Feijter, penningmeester : Enne van Randen, bestuurslid : Richard Lensink, bestuurslid. We zouden een uitbreiding tot 7 bestuursleden graag willen, maar tot het zover is gaan wij met ons vijven ons best doen voor de vereniging. Een verrassing was de mogelijkheid om een kaartje in de “hoge hoed” te stoppen daarop de naam van een keurmeester om te kiezen voor de a.s. jonge honden-veteranendag. Het eind was de feestelijke uitreiking van de gewonnen bekers. Er mochten maar liefst drie personen naar huis gaan met een wisselbeker die ze mochten houden na meerdere keren te hebben gewonnen. Vol goede moed gaan we naar de volgende bijeenkomsten, te weten:

26 juni de wandeling in Limburg

en

10 juli Collie Clubdag in Sebaldeburen

    Graag ontmoeten we u daar


Welkom

Kijk bij PUPZAKEN naar beschikbare pups!


VOOR DE NIEUWSBRIEF,  ZIE NIEUWSBRIEF JUNI 2017 (ALV)


Welkom op de website van Schotse Herdershonden Vereniging

“De Collieclub”.

De Schotse Herdershonden Vereniging “De Collieclub” is de oudste door de Raad van Beheer erkende rasvereniging voor Schotse Herdershond langhaar en korthaar. De vereniging is lid van de Vereniging Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en is het trefpunt voor fokkers en liefhebbers van de Schotse Herdershond. De vereniging is opgericht op 10 juli 1965 en is Koninklijk goedgekeurd op 25 Augustus 1967.

Image4

De Schotse Herdershonden Vereniging “De Collieclub” zet zich in voor de instandhouding en verbetering van het ras Schotse Herdershond, de bevordering van de gezondheid en het welzijn van de tot dit ras behorende honden in het algemeen en het voorkomen en bestrijden van erfelijke gebreken binnen dit ras in het bijzonder. De vereniging bevordert het contact tussen fokkers en liefhebbers van Schotse Herdershonden.

De vereniging organiseert tal van activiteiten, onder andere de jaarlijkse Kampioenschaps Club Match, de Jonge Honden Veteranen Dag en wandelingen. Bovendien geeft de vereniging het fraaie clubblad het “Collieblad” uit dat vier maal per jaar verschijnt; het “Collieblad” is bestemd voor alle leden.

 

 

 

logoraad
(Klik op foto voor meer informatie)
Categorieën