COLLIEPUPS

U heeft de beslissing gemaakt en u wilt een Colliepup kopen. Verder op deze site staat meer over de Colliepups geschreven. Via SHV De Collieclub bent u verzekerd van een rashond waarvan onze fokkers, die lid zijn van De Collieclub, volgens de rasstandaardvoorwaarden fokken zoals de Raad van Beheer die heeft opgesteld. SHV De Collieclub kan u hierbij helpen om in contact te komen met fokkers omdat zij weten waar de Colliekennels te vinden zijn in Nederland, maar ook in het buitenland.

Wij verwachten hopelijk rond 17 mei pups
van Majohof Next Generation Try it Out (layla) en
van Rumour Has it of the Lovely Bears (Liam).

Layla gezondheidsuitslagen: HD-A cea/pra vrij   mdr1 +/-   DM +/+
Liam gezondheid uitslagen: HD-A cea/pra vrij mdr1 -/-   DM +/-

Hartelijke groetjes Jolanda van Dijk van der Wal

www.miltonfallscollies.nl

Vul onderstaand formulier in met betrekking tot uw ‘wensen’ voor een Colliepup. Denk dan aan langhaar/korthaar, reu/teef, kleurvariëteit etcetera.
De hierboven genoemde nesten en te verwachten nesten zijn momenteel door hun fokkers voor pupinfo aangemeld bij SHV De Collieclub, de rasvereniging voor de Schotse Herdershond Lang- en Korthaar in Nederland! Om u in te schrijven als pup zoekende betaalt u € 10.00. Als u lid wordt van SHV de Collieclub worden deze kosten in mindering gebracht op uw contributie voor het eerste jaar. U krijgt dan vier maal per jaar via de email de nieuwsbrief, twee maal per jaar een digitaal clubblad en een maal per jaar een gedrukt exemplaar. Zodra er puppen beschikbaar zijn, word u gebeld of krijgt een email.

Lees ook ons pupreglement en u kunt gebruik maken van ons pupformulier.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de commissie pupinfo via pupinfo@collieclub.nl

Wegens de grote aanvraag voor een pup is er een tijdelijke stop  ingelast voor inschrijving op de wachtlijst. Door het Corona virus stellen fokkers de dekkingen uit , of de dekkingen kunnen niet plaats vinden i.v.m. reuen die in het buitenland verblijven. Daardoor is op het moment de vraag te groot en de pups schaars. We zijn genoodzaakt dit tot het aanbod van pups zich hersteld in te voeren.