COLLIEPUPS

U heeft de beslissing gemaakt en u wilt een Colliepup kopen. Verder op deze site staat meer over de Colliepups geschreven. Via SHV De Collieclub bent u verzekerd van een rashond waarvan onze fokkers, die lid zijn van De Collieclub, volgens de rasstandaardvoorwaarden fokken zoals de Raad van Beheer die heeft opgesteld. SHV De Collieclub kan u hierbij helpen om in contact te komen met fokkers omdat zij weten waar de Colliekennels te vinden zijn in Nederland, maar ook in het buitenland.

Geboren pupjes

Half november is er een nestje geboren bij colliekennel Frisian Roses, in de kleuren tricolor en sable.

Alle 9 pups hebben inmiddels een fijn huisje gevonden.

Vul onderstaand formulier in met betrekking tot uw ‘wensen’ voor een Colliepup. Denk dan aan langhaar/korthaar, reu/teef, kleurvariëteit etcetera.
De hierboven genoemde nesten en te verwachten nesten zijn momenteel door hun fokkers voor pupinfo aangemeld bij SHV De Collieclub, de rasvereniging voor de Schotse Herdershond Lang- en Korthaar in Nederland! Om u in te schrijven als pup zoekende betaalt u € 10.00. Als u lid wordt van SHV de Collieclub worden deze kosten in mindering gebracht op uw contributie voor het eerste jaar. U krijgt dan vier maal per jaar via de email de nieuwsbrief, twee maal per jaar een digitaal clubblad en een maal per jaar een gedrukt exemplaar. Zodra er puppen beschikbaar zijn, word u gebeld of krijgt een email.

Lees ook ons pupreglement en u kunt gebruik maken van ons pupformulier.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de commissie pupinfo via pupinfo@collieclub.nl

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Mobiele telefoonnummer

Waar gaat uw Collie voorkeur naar uit? *

Langhaar of korthaar? *
LangKort

Kleur hond? *
SableBlue MerleDriekleur

Geslacht hond? *
ReuTeef