HERPLAATSERS


Het kan zomaar gebeuren dat u uw Collie moet herplaatsen vanwege privéomstandigheden of u kent iemand die een Collie wilt herplaatsen. U kunt uw Collie niet meer terugbrengen naar de kennel/fokker/vorige eigenaar en we lopen er liever niet letterlijk en figuurlijk mee te koop, want we weten ook dat onze Collie een gevoelig karakter heeft en we hem of haar dus liever niet naar een asiel brengen.

Ook kan het zijn dat u bewust op zoek bent naar een te herplaatsen Collie. U heeft bijvoorbeeld al een Collie gehad of wilt er graag een bij, maar een pup heeft u liever niet. Maar u wilt wel graag voor een Collie zorgen. Ook hiervoor kunnen verschillende redenen zijn.

SHV De Collieclub helpt u dus graag met een herplaatser voor uw Schotse Herdershonden lang-, en kortharen en gaat netjes om met de gegevens en wensen van u als persoon en de te herplaatsen Collie.

Vermeld in onderstaande mail als u een herplaaster zoekt door uw naam, adres, telefoonnummer en uw ‘wensen’ met betrekking tot de herplaatsingscollie. Denk dan aan langhaar/korthaar, reu/teef, kleurvariëteit, leeftijd van de Collie, etcetera.

Jimi
Zoekt een nieuw mandje

Jimi is een blue merle  gecastreerde reu. Hij is zeer gehoorzaam en heeft geen gedragsproblemen. Hij is heel gehoorzaam en volgt alle basiscommando’s feilloos op. Hij kan zeer goed loslopen en gaat niet jagen en loopt niet weg.Helaas gaat hij janken als hij aan de riem zit en er gesprekken worden aangeknoopt met voorbijgangers. Jim is zeer speels en heeft voldoende beweging nodig om zijn energie kwijt te kunnen. Hij is sterk en heeft een goede conditie. Dit omdat er regelmatig met hem wordt gefietst. Achter een bal aanrennen is voor hem eeen bijzonder leuk spel, elke dag opnieuw. Het is een hond die het best gedijt in een rustige omgeving. Hij kan niet tegen hard straffen, maar leert alles spelenderwijs aan. Consequentie en geduld zijn hierbij een voorwaarde. Het is een gevoelige en heel slimme hond. Hij kan tgoed tegen kinderen, maar de voorkeur gaat uit. Aanwezigheid van een kat in huis is onbekend. Buiten negeert hij katten. Hij speelt met andere honden, maar negeert ze als hij geen zin in spelen heeft. Hij kan zeer goed alleen zijn; autorijden is geen probleem. Jim is kortom een hond waar je snel contact mee maakt is grappig speels en gehoorzaam en lief. Rustige thuisomgeving en veel beweging vindt hij het fijnst.

Wilt u een herplaatser aanbieden, download dan het pdf formulier met specifieke vragen die u moet invullen voor onze herplaastingscommissie en vervolgens opsturen naar herplaatsing@collieclub.nl

Form_Herplaatsing

Lees ook ons herplaatsingsreglement.

Reglement_Herplaatsing

Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te mailen met de herplaatsingscommissaris: herplaatsing@collieclub.nl

 (Te herplaatsen honden zijn op deze pagina vermeld.)

Naam *

Adres *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Lidmaatschapnummer *