HERPLAATSERS


Het kan zomaar gebeuren dat u uw Collie moet herplaatsen vanwege privéomstandigheden of u kent iemand die een Collie wilt herplaatsen. U kunt uw Collie niet meer terugbrengen naar de kennel/fokker/vorige eigenaar en we lopen er liever niet letterlijk en figuurlijk mee te koop, want we weten ook dat onze Collie een gevoelig karakter heeft en we hem of haar dus liever niet naar een asiel brengen.

Ook kan het zijn dat u bewust op zoek bent naar een te herplaatsen Collie. U heeft bijvoorbeeld al een Collie gehad of wilt er graag een bij, maar een pup heeft u liever niet. Maar u wilt wel graag voor een Collie zorgen. Ook hiervoor kunnen verschillende redenen zijn.

SHV De Collieclub helpt u dus graag met een herplaatser voor uw Schotse Herdershonden lang-, en kortharen en gaat netjes om met de gegevens en wensen van u als persoon en de te herplaatsen Collie.

Vermeld in onderstaande mail als u een herplaaster zoekt door uw naam, adres, telefoonnummer en uw ‘wensen’ met betrekking tot de herplaatsingscollie. Denk dan aan langhaar/korthaar, reu/teef, kleurvariëteit, leeftijd van de Collie, etcetera.

Wilt u een herplaatser aanbieden, download dan het pdf formulier met specifieke vragen die u moet invullen voor onze herplaastingscommissie en vervolgens opsturen naar herplaatsing@collieclub.nl

Form_Herplaatsing

Lees ook ons herplaatsingsreglement.

Reglement_Herplaatsing

Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te mailen met de herplaatsingscommissaris: herplaatsing@collieclub.nl

 (Te herplaatsen honden zijn op deze pagina vermeld.)

    Naam *

    Adres *

    E-mailadres *

    Telefoonnummer *

    Lidmaatschapnummer *