Wandeling 16 juni Oosterhout

Vandaag waren we in Oosterhout voor een wandeling, georganiseerd door Lia van der Steen en Antoinette van Kruijsbergen.

Het was prima wandelweer voor ruim dertig deelnemers en hun vijfendertig collies, die zich in dit prachtige gebied heerlijk hebben kunnen uitleven. Na een wandeling van ongeveer twee en een half uur, waar volop bij gekletst werd, eindigde we bij het pannenkoekhuis. Vrijwel iedereen bleef daar nog even napraten onder het genot van een drankje en een hapje, daarbij werd er nog speelslang verloot onder de deelnemers, collie Abby trok het lootje van winnares Veerle Depauw. We hopen dat haar collies er veel plezier aan beleven.

Lia en Antoinette, bedankt voor de organisatie, de goodiebag voor de honden en alle deelnemers, tot ziens op een volgende wandeling.

Voor meer mooie foto’s klik hier


Algemene Ledenvergadering

OP GELET ! In verband met de Europasieger in Dortmund is op veler verzoek de datum van de ALV nogmaals aangepast.
Deze zal nu plaats vinden op zaterdag 29 juni 2019
Adres: Sport en cultureel centrum de Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg
 

Inschrijven KCM 2019

Je kunt je weer vanaf 1 mei 2019 weer inschrijven voor KCM. LET OP! Sluitingsdatum voor inschrijven is 25 augustus 2019

Het inschrijfformulier Kampioenschapsclubmatch Schotse Herdershonden Vereniging “De Collieclub” 8 september 2019 kunt u vinden onder de knop Show KCM info, uitgenodigde keurmeester is ras specialist Jadranka Mijatovic (HR)


Fotoworkshop

SHV de Collieclub wil in 2019 een workshop honden fotografie organiseren in samenwerking met Eslabosphotography. We hebben de volgende data gereserveerd: 18 mei, 1 juni en 15 juni, de definitieve datum zal afhangen van het aantal aanmeldingen. Deze workshop is van 10.00 uur tot 16.00 uur. De ochtend zal bestaan uit theorie in combinatie met de camera, dus leren kijken en doen met de camera in de hand. Daarna gaan we lekker lunchen en in de middag gaan we honden fotograferen. Modellen zijn aanwezig. Aan het einde van de dag krijgen de deelnemers een mooi naslagwerk mee waarmee ze zelf nog fijn door kunnen oefenen. De workshop is in Markelo. De kosten van deelname zijn € 75.00 per persoon. Dit kan alleen contant betaald worden voor aanvang van de workshop. Liefhebbers kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar: 2esecretaris@collieclub.nl

Het loopt al aardig storm voor deze Fotoworkshop want 15 juni is vol geboekt.