Zondag 14 juli 2019

Vandaag hebben de wandelaars van SVH de Collieclub de provincie Utrecht bezocht. De wandeling werd georganiseerd in het Panbos in Bosch en Duin.

Het was wederom een zeer gezellige wandeling, onder wisselende omstandigheden. De paar kleine buitjes die getrotseerd werden mochten de pret niet drukken. De groep bestond vandaag uit 21 mensen en 32 honden, die door een prachtig gebied trokken.

Onderweg werden de wandelaars voorzien van koffie, thee en een plakje cake. Bij deze tussenstop konden de collies zich heerlijk uitleven op de zandvlakte en dit was tevens een goede gelegenheid om de groepsfoto te maken. Natuurlijk werd hier weer volop bij gekletst.

De wandeling werd bij terugkomst op de parkeerplaats afgesloten met een gezellige picknick. Dank aan Christel en Herman hiervoor. En natuurlijk ook Natasja, Henny en Jannie voor de koffie, thee en cake.

Voor meer foto’s zie Fotogalerie of klik hier


De heer Enne van Randen erelid SHV


Op de algemene ledenvergadering van 29 juni is de heer Enne van Randen, voor zijn verdienste voor de Collieclub, benoemd tot erelid van de SHV. Op deze manier wil het bestuur Enne nogmaals bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de club van ons geliefde ras en nog steeds is hij bereid om op de achtergrond met raad bij te staan.


Fotoworkshop 15 juni

Zaterdag 15 juni zijn we met een aantal leden bij Esla Bos photography geweest voor een fotoworkshop hondenfotografie. Het was een zeer informatieve en leerzame dag, waar de cursisten leerden om meer uit hun camera te halen.

Na ontvangst met koffie, thee en wat lekkers, volgende tijdens de koffie een vragenrondje waar een ieder kon aangeven wat zij moeilijk vonden. Daar kregen we gelijk al de nodige tips van Sylvia, waarna de rest van de ochtend gevuld werd met het gedeelte theorie.

Na de lunch gingen we met de camera buiten aan de slag. Ons fotomodel was Ayla, een van de collies van Sylvia. Na verschillende opdrachten werden de foto’s op de laptop bekeken en voorzien van de nodige tips om de foto’s te verbeteren. Daarbij kregen we ook tips voor het bewerken ervan.

Kortom: een fantastische dag, waar we heel veel van geleerd hebben.


Wandeling 16 juni Oosterhout

Vandaag waren we in Oosterhout voor een wandeling, georganiseerd door Lia van der Steen en Antoinette van Kruijsbergen.

Het was prima wandelweer voor ruim dertig deelnemers en hun vijfendertig collies, die zich in dit prachtige gebied heerlijk hebben kunnen uitleven. Na een wandeling van ongeveer twee en een half uur, waar volop bij gekletst werd, eindigde we bij het pannenkoekhuis. Vrijwel iedereen bleef daar nog even napraten onder het genot van een drankje en een hapje, daarbij werd er nog speelslang verloot onder de deelnemers, collie Abby trok het lootje van winnares Veerle Depauw. We hopen dat haar collies er veel plezier aan beleven.

Lia en Antoinette, bedankt voor de organisatie, de goodiebag gesponsord door Denkadog voor de honden en alle deelnemers, tot ziens op een volgende wandeling.

Voor meer mooie foto’s klik hier


Algemene Ledenvergadering

OP GELET ! In verband met de Europasieger in Dortmund is op veler verzoek de datum van de ALV nogmaals aangepast.
Deze zal nu plaats vinden op zaterdag 29 juni 2019
Adres: Sport en cultureel centrum de Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg
 

Inschrijven KCM 2019

Je kunt je weer vanaf 1 mei 2019 weer inschrijven voor KCM. LET OP! Sluitingsdatum voor inschrijven is 25 augustus 2019

Het inschrijfformulier Kampioenschapsclubmatch Schotse Herdershonden Vereniging “De Collieclub” 8 september 2019 kunt u vinden onder de knop Show KCM info, uitgenodigde keurmeester is ras specialist Jadranka Mijatovic (HR)