Boswandeling
 
Zondag 11 september a.s. organiseert De Collieclub een wandeling door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Dit stuifzandcomplex – met z’n 3.500 ha het grootste in Europa – ligt tussen Tilburg, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch. We lopen de grootste hondenloslooproute (een combinatie van bos en open duinen) van 4,5 km die vertrekt vanaf Biercafé – Restaurant De Roestelberg (adres: Roestelbergseweg 2, 5171 RL Kaatsheuvel). De route is helaas niet geschikt voor minder validen. 
 

De wandeling begint om 11.00 uur. Je kunt je nu al voor deze wandeling opgeven bij ons algemeen bestuurslid Ger Houben, via het e-mailadres algemeenbestuurslid@collieclub.nl). Wil je in de aanmelding aangeven met hoeveel personen je komt en met hoeveel honden? Alvast bedankt!
 
Tot zondag 11 september a.s.


 
Het 2e clubblad van 2022 is een feit!
 
In week 25 hebben de leden van onze vereniging weer een rijkelijk gevuld clubblad ontvangen. Dit keer met bijdragen over collies uit Hongarije en Portugal, de nog jonge korthaarcolliekennel Novum Initium, de prestaties van een collie op wedstrijdniveau, het verslag van een door de Raad van Beheer georganiseerd symposium over ‘De veranderende positie van het dier in onze maatschappij’ en de nieuwe rubriek ‘Goud van Oud’ met in de hoofdrol ons erelid Anny Schoenmakers. 
 
 
Ben je nog geen lid van De Collieclub en wil je dit blad ook ontvangen?
Meld je dan nu aan als lid van onze mooie vereniging!