kampioenschapclubmatch & Clubdag 2020

17 mei 2020

Kynologen Club (buitenshow) Waardsedijk 50, 3448 HV Woerden

Het wordt een special want we vieren dan ook de 55jarig jubileum van de Collieclub.

Details volgen t.z.t.


Zondag 13 oktober 2019

Om 11.00 uur trokken we met een mooie groep mensen met hun collies de Schoorlse duinen bij Hargen aan Zee in, er was weer een behoorlijke opkomst, 26 gezellige mensen en 36 lieve, goed opgevoede collies.

Voor meer mooie foto’s klik hier

De temperatuur was prima deze dag en een op de loer liggende bui mocht de pret niet drukken, dat viel uiteindelijk mee, twee kleine buitjes van een paar druppels stelde eigenlijk niets voor.

Na twee en een half uur gewandeld te hebben, was het tijd voor een rustpauze, in de “Berenkuil” konden de wandelaars zichzelf en hun collies even van een hapje en een drankje voorzien, uiteraard werd daarbij druk gekletst en gelachen. Na deze gezellige stop werd de terugtocht in gezet, genietend van de mooie natuur kwamen we rond half vier weer bij de parkeerplaats aan, de timing was perfect, want na elkaar gedag gezegd te hebben brak er een zware hoosbui los, het kwam werkelijk met bakken uit de lucht, maar gelukkig zat toen iedereen in de auto.

Het was weer een prachtige gezellige wandeling. Natasja en Marko, bedankt voor de organisatie, het was vooriedereen weer genieten.


Zondag 8 september 2019 KCM/clubdag

Was S.H.V. de Collieclub te gast bij KC Woerden voor de jaarlijkse kampioens club match/ clubdag.

Voor meer mooie foto’s klik hier

Om 10.00 uur gingen de keuringen van start, waaraan het begin 3 puppen onofficieel gekeurd werden, omdat zij de leeftijd van 4 maanden nog net niet bereikt hadden, maar op deze manier wel ervaring konden opdoen met het showen. daarna volgde de keuringen van alle ingeschreven honden, waarbij weer vele prachtige collies te zien waren. Er was een mooi aantal collies ingeschreven, 52 langharen en 10 kortharen.

Tussendoor was er een prima lunch georganiseerd in samenwerking met de mensen van KC Woerden, die de club weer fantastisch geholpen hebben om deze dag te doen slagen.

De keuringen werden afgesloten met de kampioenenparade, waar alle collies met 1 of meerdere kampioenstitels nog eens in het zonnetje werden gezet. zij lieten zich nog maar eens op een prachtige manier zien in de showring.

Er was verder de hele dag genoeg te doen voor de collies en hun eigenaren. Iedereen kon op kosten van de club zijn/haar eigen fleece speeltje maken, er waren denkspelletjes voor de honden en op een afgezet stuk veld konden beginners en geoefenden zich vermaken met agility onder deskundige begeleiding.

Conclusie: Het was weer een fijne , gezellige en geslaagde dag. We hopen iedereen volgend jaar weer

terug te zien op de KCM/ clubdag.


De heer Enne van Randen erelid SHV


Op de algemene ledenvergadering van 29 juni is de heer Enne van Randen, voor zijn verdienste voor de Collieclub, benoemd tot erelid van de SHV. Op deze manier wil het bestuur Enne nogmaals bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de club van ons geliefde ras en nog steeds is hij bereid om op de achtergrond met raad bij te staan.