Zaterdag 9 november 2019

samen gewandeld met de SHV de Collieclub waar Jan Bertisen een wandeling had georganiseerd.

Voor meer mooie foto’s klik hier

Gelukkig waren de weergoden mij goed gestemd met heerlijk wandelweer.
We waren allen mooi om 12.00 uur aanwezig zodat de wandeling ook op dat tijdstip kon beginnen. Deze keer waren we op de grens van Mook en Groesbeek.

Er waren circa 18 mensen en 21 collies om van de mooie omgeving te genieten. De collies vermaakten zich goed met zijn allen en de baasjes konden dus heerlijk kletsen met elkaar.

Het was een gezellige middag en hoop dat iedereen die mee liep ook genoten heeft van de wandeling. Na de wandeling was het even uitrusten en verder bijpraten bij restaurant Het Zwaantje, waar de koffie met Limburgse vlaai klaar stond en de honden kregen daar een dikke koek.

Graag zie ik jullie volgend jaar weer terug voor een nieuwe mooie wandeling rond Mook.

Iedereen bedankt voor de komst naar Noord-Limburg.

Jan Bertisen


Fotowedstrijd 55-jarig jubileum 2020

Ter ere van het 55-jarig jubileum in 2020 van SHV de Collieclub, organiseert de collieclub een fotowedstrijd voor de leden. Alle leden kunnen hun mooiste, leukste of gekste foto in sturen naar: 2esecretaris@collieclub.nl. De foto’s kunnen ingestuurd worden tot 1 april 2020.

De foto’s zullen vakkundig beoordeeld worden door ‘Eslabos photography”, en zij zal de winnaar kiezen. De winnaar wint een vergroting, afgedrukt op canvas van zijn/haar ingestuurde foto, welke uitgereikt zal worden op de KCM/club dag 2020.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht en zal na de KCM/club dag bekend gemaakt worden op de website, het collieblad en op de facebook pagina van de collieclub.

Deelnemers gaan ermee akkoord dat de ingezonden foto’s na de KCM/club dag ook gebruikt kunnen worden voor de website of het clubblad na bekendmaking van de winnaar.

Dus leden, pak uw camera en maak er wat moois van. Succes.


Nieuwjaarswandeling

55-jarig jubileum SHV de Collieclub

Als aftrap van het jubileumjaar, organiseren we op zaterdag 4 januari een nieuwjaar wandeling voor de leden. We gaan wandelen rondom het middelpunt van Nederland tussen Ede en Lunteren.

We verzamelen om 10.45 uur bij pannenkoekenhuis ”Het Uilenbos” Beukenlaan 11 6741 KB Lunteren. We vertrekken om 11.00 uur voor een heerlijke wandeling door een prachtige omgeving. Na de wandeling zijn we welkom in het “Uilenbos” voor een kopje koffie of thee met een lekkere oliebol, welke voor rekening zijn van de jubilaris.

U kunt zich opgeven vóór 20 december bij 2esecretaris@collieclub.nl. Wilt u daarbij aangeven of u met 1 of 2 personen komt, zodat we op tijd aan het Uilenbos kunnen doorgeven met hoeveel personen we komen.

Let op! Deze wandeling is alleen voor leden!


kampioenschapclubmatch & Clubdag 2020

17 mei 2020

Kynologen Club (buitenshow) Waardsedijk 50, 3448 HV Woerden

Het wordt een special want we vieren dan ook de 55jarig jubileum van de Collieclub.

Details volgen t.z.t.


Zondag 8 september 2019 KCM/clubdag

Was S.H.V. de Collieclub te gast bij KC Woerden voor de jaarlijkse kampioens club match/ clubdag.

Voor meer mooie foto’s klik hier

Om 10.00 uur gingen de keuringen van start, waaraan het begin 3 puppen onofficieel gekeurd werden, omdat zij de leeftijd van 4 maanden nog net niet bereikt hadden, maar op deze manier wel ervaring konden opdoen met het showen. daarna volgde de keuringen van alle ingeschreven honden, waarbij weer vele prachtige collies te zien waren. Er was een mooi aantal collies ingeschreven, 52 langharen en 10 kortharen.

Tussendoor was er een prima lunch georganiseerd in samenwerking met de mensen van KC Woerden, die de club weer fantastisch geholpen hebben om deze dag te doen slagen.

De keuringen werden afgesloten met de kampioenenparade, waar alle collies met 1 of meerdere kampioenstitels nog eens in het zonnetje werden gezet. zij lieten zich nog maar eens op een prachtige manier zien in de showring.

Er was verder de hele dag genoeg te doen voor de collies en hun eigenaren. Iedereen kon op kosten van de club zijn/haar eigen fleece speeltje maken, er waren denkspelletjes voor de honden en op een afgezet stuk veld konden beginners en geoefenden zich vermaken met agility onder deskundige begeleiding.

Conclusie: Het was weer een fijne , gezellige en geslaagde dag. We hopen iedereen volgend jaar weer

terug te zien op de KCM/ clubdag.


De heer Enne van Randen erelid SHV


Op de algemene ledenvergadering van 29 juni is de heer Enne van Randen, voor zijn verdienste voor de Collieclub, benoemd tot erelid van de SHV. Op deze manier wil het bestuur Enne nogmaals bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de club van ons geliefde ras en nog steeds is hij bereid om op de achtergrond met raad bij te staan.