Extra Algemene vergadering

Op zondag 20 november 2022 organiseren we onze tweede algemene vergadering van dit jaar. De vergadering wordt gehouden in H.F. Witte, Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt en begint om 13.30 uur. De bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor leden van de vereniging. 


Een vooraankondiging hebben we gepubliceerd in ons 3e clubblad. Op of omstreeks 23 oktober wordt de definitieve uitnodiging, agenda en bijbehorende stukken opgestuurd.

Zoals het bestuur in het voorwoord van het clubblad heeft aangegeven is de vereniging hard op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten van de vereniging. Heeft u weten wat de mogelijkheden zijn of wilt u eerst meer informatie, neem dan contact op met onze voorzitter, Roel van Veen – Keur. Zij is te bereiken via het e-mailadres voorzitter@collieclub.nl.


Het 3e clubblad van 2022 is een feit!

In week 38 ontvangen de leden van onze vereniging een rijkelijk gevuld clubblad, het 3e alweer van dit jaar, met onder meer een artikel over een onderwerp wat mening collieliefhebber zal herkennen: collies en eten; een verhaal over een collie die uit Duitsland is geïmporteerd en een interview met mevrouw van Buren voor de rubriek Goud voor  Oud. Zij is al meer dan 45 jaar een gewaardeerd lid is van onze vereniging! Voorts besteden we aandacht aan een sport die aan een sterke opmars bezig is in Nederland: dog survival en heeft onze voorzitter haar gedachten over de kleuren in de collievacht aan het papier toevertrouwd, waarmee ze een duidelijk statement maakt over een onderwerp dat de gemoederen in de colliewereld al enkele jaren bezig houdt. En nog veel meer. Wij wensen onze leden veel leesplezier toe.

 

Boswandeling 9 oktober 2022

Zondag 9 oktober a.s. organiseert De Collieclub een wandeling door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Dit stuifzandcomplex – met z’n 3.500 ha het grootste in Europa – ligt tussen Tilburg, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch. We lopen de grootste hondenloslooproute (een combinatie van bos en open duinen) van 4,5 km die vertrekt vanaf Biercafé – Restaurant De Roestelberg (adres: Roestelbergseweg 2, 5171 RL Kaatsheuvel). De route is helaas niet geschikt voor minder validen. 

De wandeling begint om 11.00 uur. Je kunt je voor deze wandeling opgeven bij ons algemeen bestuurslid Ger Houben, via het e-mailadres algemeenbestuurslid@collieclub.nl). Wil je in de aanmelding aangeven met hoeveel personen je komt en met hoeveel honden? Alvast bedankt!

Let op! De wandeling stond eerder gepland voor 11 september maar kon toen wegens ziekte niet doorgaan. Diegenen die zich voor 11 september hadden aangemeld hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

Tot zondag 9 oktober a.s.


KCM geannuleerd

Vanwege het tegenvallend aantal inschrijvingen heeft het bestuur besloten de Kampioenschapsclubmatch die gepland stond voor 24 september 2022 af te gelasten.