We gaan weer wandelen met de Collieclub 

Boswandeling 9 oktober 2022

Zondag 9 oktober a.s. organiseert De Collieclub een wandeling door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Dit stuifzandcomplex – met z’n 3.500 ha het grootste in Europa – ligt tussen Tilburg, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch. We lopen de grootste hondenloslooproute (een combinatie van bos en open duinen) van 4,5 km die vertrekt vanaf Biercafé – Restaurant De Roestelberg (adres: Roestelbergseweg 2, 5171 RL Kaatsheuvel). De route is helaas niet geschikt voor minder validen.

De wandeling begint om 11.00 uur. Je kunt je voor deze wandeling opgeven bij ons algemeen bestuurslid Ger Houben, via het e-mailadres algemeenbestuurslid@collieclub.nl). Wil je in de aanmelding aangeven met hoeveel personen je komt en met hoeveel honden? Alvast bedankt!

Let op! De wandeling stond eerder gepland voor 11 september maar kon toen wegens ziekte niet doorgaan. Diegenen die zich voor 11 september hadden aangemeld hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

Tot zondag 9 oktober a.s.


Heeft u ook een mooi stukje Nederland in uw omgeving en vind u het leuk om voor SHV de Collieclub een wandeling te organiseren, neem dan contact op met een van onze wandel coördinatoren.