We gaan weer wandelen met de Collieclub 

Heeft u ook een mooi stukje Nederland in uw omgeving en vind u het leuk om voor SHV de Collieclub een wandeling te organiseren, neem dan contact op met onze wandel coördinator : fbaak@casema.nl


Zondag 14 juli 2019

Vandaag hebben de wandelaars van SVH de Collieclub de provincie Utrecht bezocht. De wandeling werd georganiseerd in het Panbos in Bosch en Duin.

Het was wederom een zeer gezellige wandeling, onder wisselende omstandigheden. De paar kleine buitjes die getrotseerd werden mochten de pret niet drukken. De groep bestond vandaag uit 21 mensen en 32 honden, die door een prachtig gebied trokken.

Onderweg werden de wandelaars voorzien van koffie, thee en een plakje cake. Bij deze tussenstop konden de collies zich heerlijk uitleven op de zandvlakte en dit was tevens een goede gelegenheid om de groepsfoto te maken. Natuurlijk werd hier weer volop bij gekletst.

De wandeling werd bij terugkomst op de parkeerplaats afgesloten met een gezellige picknick. Dank aan Christel en Herman hiervoor. En natuurlijk ook Natasja, Henny en Jannie voor de koffie, thee en cake.

Voor meer foto’s zie Fotogalerie of klik hier


Zondag 22 september 2019

We gaan voor een gezellige wandeling Noordwijkse bossen en duinen provincie Zuid-Holland

Wederom gaan we dit jaar de Noordwijkse bossen en duinen in en zullen daarbij natuurlijk een andere route lopen dan vorig jaar.

We vertrekken vanaf pannenkoekboerderij “Langs Berg en Dal” , waar we verzamelen om 10.45 uur zodat we de wandeling kunnen starten om 11.00 uur. Na de wandeling zijn we hier van harte welkom om nog iets te nuttigen, op het terras of binnen in een gereserveerde ruimte.

Adres: Langevelderlaan 22, 2204 BD Noordwijk ( Let op, dit is niet het zelfde vertrekpunt als vorig jaar)

Voor de liefhebbers kunnen we ook nog een gedeelte van het strand meepakken en voor degene die dat te zwaar vinden is er een alternatief, uiteraard komen we een stukje verder weer bij elkaar, waar eventueel een tussenstop gemaakt kan worden ( kopje koffie?)

Voor opgave: fbaak@casema.nl ( ook niet-leden zijn van harte welkom)


Medio oktober 2019

Waar? Regio Noord Holland

Details zoals locatie en aanvangstijden zullen nog volgen

Organisator(s) : Natasja van Blanken

Deelnemers kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar:

Natasja info@lovelybears.com


Zaterdag 9 november 2019

We gaan wandelen in het natuur gebied van Mook, deels bos en deels verharde paden buiten het bos. De wandeling duurt ongeveer 1 uur

Na de wandeling nog even napraten met koffie en iets lekkers erbij.

De honden moeten wel aan de lijn, als de mensen deze willen laten los lopen dan is de boete voor deze mensen.

We starten de wandeling om 12.00 uur

Bijeenkomst:

`t Zwaantje
Groesbeekseweg 106
6585 KH Mook

Wandelaars kunnen zich opgeven bij: Jan Bertisen: abbotsbury@ziggol.nl