We gaan weer wandelen met de Collieclub 

Heeft u ook een mooi stukje Nederland in uw omgeving en vind u het leuk om voor SHV de Collieclub een wandeling te organiseren, neem dan contact op met onze wandel coördinator : fbaak@casema.nl


Zaterdag 9 november 2019

samen gewandeld met de SHV de Collieclub waar Jan Bertisen een wandeling had georganiseerd.

Voor meer mooie foto’s klik hier

Gelukkig waren de weergoden mij goed gestemd met heerlijk wandelweer.
We waren allen mooi om 12.00 uur aanwezig zodat de wandeling ook op dat tijdstip kon beginnen. Deze keer waren we op de grens van Mook en Groesbeek.

Er waren circa 18 mensen en 21 collies om van de mooie omgeving te genieten. De collies vermaakten zich goed met zijn allen en de baasjes konden dus heerlijk kletsen met elkaar.

Het was een gezellige middag en hoop dat iedereen die mee liep ook genoten heeft van de wandeling. Na de wandeling was het even uitrusten en verder bijpraten bij restaurant Het Zwaantje, waar de koffie met Limburgse vlaai klaar stond en de honden kregen daar een dikke koek.

Graag zie ik jullie volgend jaar weer terug voor een nieuwe mooie wandeling rond Mook.

Iedereen bedankt voor de komst naar Noord-Limburg.

Jan Bertisen


Nieuwjaarswandeling

55-jarig jubileum SHV de Collieclub

Als aftrap van het jubileumjaar, organiseren we op zaterdag 4 januari een nieuwjaar wandeling voor de leden. We gaan wandelen rondom het middelpunt van Nederland tussen Ede en Lunteren.

We verzamelen om 10.45 uur bij pannenkoekenhuis ”Het Uilenbos” Beukenlaan 11 6741 KB Lunteren. We vertrekken om 11.00 uur voor een heerlijke wandeling door een prachtige omgeving. Na de wandeling zijn we welkom in het “Uilenbos” voor een kopje koffie of thee met een lekkere oliebol, welke voor rekening zijn van de jubilaris.

U kunt zich opgeven vóór 20 december bij 2esecretaris@collieclub.nl. Wilt u daarbij aangeven of u met 1 of 2 personen komt, zodat we op tijd aan het Uilenbos kunnen doorgeven met hoeveel personen we komen.

Let op! Deze wandeling is alleen voor leden!