Zondag 13 oktober 2019

Om 11.00 uur trokken we met een mooie groep mensen met hun collies de Schoorlse duinen bij Hargen aan Zee in, er was weer een behoorlijke opkomst, 26 gezellige mensen en 36 lieve, goed opgevoede collies.

Voor meer mooie foto’s klik hier

De temperatuur was prima deze dag en een op de loer liggende bui mocht de pret niet drukken, dat viel uiteindelijk mee, twee kleine buitjes van een paar druppels stelde eigenlijk niets voor.

Na twee en een half uur gewandeld te hebben, was het tijd voor een rustpauze, in de “Berenkuil” konden de wandelaars zichzelf en hun collies even van een hapje en een drankje voorzien, uiteraard werd daarbij druk gekletst en gelachen. Na deze gezellige stop werd de terugtocht in gezet, genietend van de mooie natuur kwamen we rond half vier weer bij de parkeerplaats aan, de timing was perfect, want na elkaar gedag gezegd te hebben brak er een zware hoosbui los, het kwam werkelijk met bakken uit de lucht, maar gelukkig zat toen iedereen in de auto.

Het was weer een prachtige gezellige wandeling. Natasja en Marko, bedankt voor de organisatie, het was vooriedereen weer genieten.