14-10-18 wandelen met de Collieclub in Schoorl

Op 14 oktober werd er gewandeld in de duinen van Schoorl. Het was wederom schitterend weer en om elf uur starten we op de parkeerplaats bij Hargen aan zee. Het werd een wandeling van bijna vier uur door een prachtig stukje Nederland.

Alle deelnemers hebben er met hun collies van genoten.

Natasja van Blanken Schipper, bedankt voor de organisatie.

Zie voor overige foto’s in de fotogalerij


16-09-18 wandelen met de Collieclub in Noordwijk

De weergoden waren ons goed gezind, het was vandaag prachtigweer voor een heerlijke wandeling.
We hebben vandaag ruim drie uur gewandeld in de duinen enop het strand van Noordwijk met ruim dertig collies. Iedereen heeft er van genoten en ook zeker de honden. Het was een feestje voor hen.Halverwege hebben we no een kopje koffie gedronken, waar iedereen een beetje kon bijkletsen, alsof dat onderweg al niet gebeurde.

Wandelaars: bedankt voor jullie enthousiasme, gezelligheid en hulde aan jullie goed opgevoede collies.

Tot ziens op een volgende wandeling.

Ferry Baak

Zie voor overige foto’s in de fotogalerij


29-04-18 wandelen met de Collieclub in Broekhuizen

De ochtend leken ons de weergoden niet goed gezind te zijn. Maar kort na de start kwam het zonnetje door en bleef de rest van de middag schijnen.
Dit maal deden er +/- 25 hondjes mee. Na de wandeling nog lekker na zitten genieten bij Bleu Barry Hill met een natuurlijk een bessenvlaai en een verfrissende drankje.
Zonder vrijwilligers geen wandeling dus hierbij willen we onze gastvrouw Evalien en Gastheer Harold bedanken voor deze mooie en gezellige wandeling

Zie overige foto’s hoe gezellig het was in de fotogalerij.