Zaterdag 9 november 2019

samen gewandeld met de SHV de Collieclub waar Jan Bertisen een wandeling had georganiseerd.

Voor meer mooie foto’s klik hier

Gelukkig waren de weergoden mij goed gestemd met heerlijk wandelweer.
We waren allen mooi om 12.00 uur aanwezig zodat de wandeling ook op dat tijdstip kon beginnen. Deze keer waren we op de grens van Mook en Groesbeek.

Er waren circa 18 mensen en 21 collies om van de mooie omgeving te genieten. De collies vermaakten zich goed met zijn allen en de baasjes konden dus heerlijk kletsen met elkaar.

Het was een gezellige middag en hoop dat iedereen die mee liep ook genoten heeft van de wandeling. Na de wandeling was het even uitrusten en verder bijpraten bij restaurant Het Zwaantje, waar de koffie met Limburgse vlaai klaar stond en de honden kregen daar een dikke koek.

Graag zie ik jullie volgend jaar weer terug voor een nieuwe mooie wandeling rond Mook.

Iedereen bedankt voor de komst naar Noord-Limburg.

Jan Bertisen


Zondag 13 oktober 2019

Om 11.00 uur trokken we met een mooie groep mensen met hun collies de Schoorlse duinen bij Hargen aan Zee in, er was weer een behoorlijke opkomst, 26 gezellige mensen en 36 lieve, goed opgevoede collies.

Voor meer mooie foto’s klik hier

De temperatuur was prima deze dag en een op de loer liggende bui mocht de pret niet drukken, dat viel uiteindelijk mee, twee kleine buitjes van een paar druppels stelde eigenlijk niets voor.

Na twee en een half uur gewandeld te hebben, was het tijd voor een rustpauze, in de “Berenkuil” konden de wandelaars zichzelf en hun collies even van een hapje en een drankje voorzien, uiteraard werd daarbij druk gekletst en gelachen. Na deze gezellige stop werd de terugtocht in gezet, genietend van de mooie natuur kwamen we rond half vier weer bij de parkeerplaats aan, de timing was perfect, want na elkaar gedag gezegd te hebben brak er een zware hoosbui los, het kwam werkelijk met bakken uit de lucht, maar gelukkig zat toen iedereen in de auto.

Het was weer een prachtige gezellige wandeling. Natasja en Marko, bedankt voor de organisatie, het was vooriedereen weer genieten.


Wandeling 22 september in Noordwijk.

Voor meer mooie foto’s klik hier

Vandaag trokken we met een grote groep liefhebbers door de duinen en over het strand van Noordwijk. Het was een prachtige opkomst, 33 wandelaars en 42 honden. De weergoden waren ons goed gezind, want het was fantastisch weer. Het was een bijzonder gezellige wandeling met halverwege een stuk strand, waar sommige even het water gevoeld hebben en een rustpauze voor een kopje koffie. Ook de 3 puppen die mee waren hebben zich prima vermaakt tussen de volwassen honden, uiteraard hebben zij tussendoor ook wel even hun rust gehad in de doggy-rides die mee waren. Als afsluiting bleven de meeste nog even gezellig na kletsen met enkele consumpties en een hapje in de pannenkoekboerderij.

Kortom, een geslaagde wandeling met gezellige mensen en fantastische collies die zich weer prima vermaakt hebben. Iedereen tot ziens op een volgende wandeling.


Zondag 14 juli 2019

Vandaag hebben de wandelaars van SVH de Collieclub de provincie Utrecht bezocht. De wandeling werd georganiseerd in het Panbos in Bosch en Duin.

Het was wederom een zeer gezellige wandeling, onder wisselende omstandigheden. De paar kleine buitjes die getrotseerd werden mochten de pret niet drukken. De groep bestond vandaag uit 21 mensen en 32 honden, die door een prachtig gebied trokken.

Onderweg werden de wandelaars voorzien van koffie, thee en een plakje cake. Bij deze tussenstop konden de collies zich heerlijk uitleven op de zandvlakte en dit was tevens een goede gelegenheid om de groepsfoto te maken. Natuurlijk werd hier weer volop bij gekletst.

De wandeling werd bij terugkomst op de parkeerplaats afgesloten met een gezellige picknick. Dank aan Christel en Herman hiervoor. En natuurlijk ook Natasja, Henny en Jannie voor de koffie, thee en cake.

Voor meer foto’s zie Fotogalerie of klik hier


Wandeling 16 juni Oosterhout

Vandaag waren we in Oosterhout voor een wandeling, georganiseerd door Lia van der Steen en Antoinette van Kruijsbergen.

Het was prima wandelweer voor ruim dertig deelnemers en hun vijfendertig collies, die zich in dit prachtige gebied heerlijk hebben kunnen uitleven. Na een wandeling van ongeveer twee en een half uur, waar volop bij gekletst werd, eindigde we bij het pannenkoekhuis. Vrijwel iedereen bleef daar nog even napraten onder het genot van een drankje en een hapje, daarbij werd er nog speelslang verloot onder de deelnemers, collie Abby trok het lootje van winnares Veerle Depauw. We hopen dat haar collies er veel plezier aan beleven.

Lia en Antoinette, bedankt voor de organisatie, de goodiebag
gesponsord door Denkadog voor de honden en alle deelnemers, tot ziens op een volgende wandeling.

Voor meer mooie foto’s klik hier


Wandeling op Zondag 14 april 2019.

We waren met een twintigtal personen en een 22 collies.

Het was een prachtige dag. We hebben allemaal genoten van de wandeling langs riviertje de swalm. Van Anita django design hebben we allemaal een prachtige colliesleutelhanger gekregen waarvoor hartelijk dank. En ook de goodybags van fish for dogs vielen goed in de smaak. We sloten de dag af bij café de bosrand met een drankje en een versnapering.

Klick hier om de foto’s te bekijken.

Iedereen bedankt en tot een volgende keer.

Harold Danen en Evalien Vermeulen

Mvg Harold Danen Wandelcoordinator Limburg